Kövess minket

Hiphop

Klip-és dalpremier: megjelent Beton.Hofi új albumának második kislemeze, a Hundred Sins-szel közös “BAGIRA”

Megosztva

Ledobta Hundred Sins-szel közös Bagira című dalát Beton.Hofi, amihez meglepetésként ma a későbbre ígért klip is debütált.

A track az egyik legemlékezetesebb nyári Beton.Hofi koncerten, a Campus Fesztiválon hangzott el először, és azóta a szettek aduász bangerje lett a szintén Hundred Sins-szel készült HARD RESET mellett. Innen azóta a TikToknak és az internetnek hála önálló életet kezdett el élni összesen 21.4 milliós összkattintást generálva, hogy aztán épp időben, a felgyűlt hype-hoz mérten a legjobbkor hivatalosan is megjelenjen, felvezetve a comic sins vészesen közelgő folytatását. Ügyes single rollout, vagy mi.

Érdekesség, és eddig itthon szinte páratlan húzás, hogy a kislemez borítóját egy mesterséges intelligencia generálta: ahogy az a posztban is írva van, a fekete párducot a közelmúltban óriásit menő, mémeket szülő DALL-E szoftver készítette az „angry black panther on a red a chaotic background, Mihaly Munkacsy painting style” keresőszavak alapján.

A relatíve rövid, de velős, DnB-áthallásos dalban Hofi majd legerősebb statement-értékű sorait dobálja egymás után, köztük egy odaszúrással a YouTube trending rosszabbik felének és némi omázzsal a Fila Rap Jam-éra és a Kriminal Beats-előd Idő Urainak címezve, úgy mint:

“Le-le-lefele dzsalózunk Ez1 papa vezet,

ezek budai hegyek 

Idő Urait hallgatunk mi a Burai helyett”

Beton.hofi

vagy:

“LA In-N-Out nem érek innen át

ez a munkám (bébi) a tudatiparág

Beton.Hofi meg az öntudati parák

behunyom a szememet gaboni viperák”

Beton.Hofi

„Ha idedurrantjátok azt az emojit, amit akkor küldtök, ha nagyon-nagyon-nagyon ELEGETEK VAN és sokan!!!!! akkor bizony mondom, hogy hamar az is.” – írta a Bagira klip megjelenéséről Hofi Instagramon 3 nappal ezelőtt. A hamar valóban hamart jelent: okos promó, hogy a Beton.Hofi produkció vizuális világáért felelő Miki 357 jegyezte klip végül ma, a release után fél nappal szintén kikerült.

A vizuál teljes egészében egy rendőrautó kamerájával lett rögzítve, benne a csomagtartóból kilógó Hundred Sins kameójával, atlétás Beton.Hofi-doppelgängerrel és olyan vendégszereplőkkel, mint Pogány Induló, Ekhoe, Miller Dávid és a rendőrnő szerepében megjelenő Szeleczki Rozália.

A dal a – nagyon is – hamarosan érkező Playbánia lemez második kislemeze a májusi Dohánybolt után.


Beton.Hofi legközelebb a Strand Fesztiválon ad koncertet augusztus 20-án, azaz holnap, utána pedig szeptember 15-én lehet elkapni a Budapest Parkban az első országos Citromail Gang találkozón.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés