Kövess minket

Aztaa

Kodak Black 28 floridai családot mentett meg a kilakoltatástól

Megosztva

Kodak Black egy elég ellentmondásos figura a hiphopon belül. Egyrészről emberünknek többször gyűlik meg a baja a rendőrökkel, mint az olasz maffiának, másrészről a borzalmas tettei mellett rengeteget jótékonykodik. Utóbbit persze lehet a saját lelki békéje helyreállítása érdekében teszi, de a jótétemény ettől még jótétemény marad.

Kodak volt, hogy a legnagyobb hőségben kiosztott 100 légkondicionálót Florida szegényebb családjainak, később 20 ezer dollárt adományozott egy koronavírusban elhunyt floridai rendőr családjának, máskor pedig Haiti lakosságát segítette ki palackozott vízzel, 50 ezer dollár értékben.

A legújabb ilyen akciójával kilakoltatás közelbe került családokat mentett meg. A rapper Insta Story posztja szerint 28 floridai családnál volt félő, hogy az utcára kerülnek, de Kodak kifizette a tartozásukat, valamint pár hónap pluszt is, így idén már biztos nem kell attól félniük, hogy nem lesz tető a fejük felett. A növekvő rezsi és albérletárak mellett ez életmentő segítség lehetett a családoknak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés