Kövess minket

Hiphop

Kollab albumot készít Lil Durk és Metro Boomin

Megosztva

Trap producer mester, Metro Boomin újabb kollabra készül, ezúttal a chicagói tehetséggel Lil Durk-kel rak össze egy projektet, csak bírjuk kivárni.

Metro a rengeteg klasszikus alapja mellett a szólóanyagaival és a kollab cuccaival szerzett nevet magának, utóbbiak közül van már közöse 21 Savage-dzsel, Big Seannal, NAV-val, és Gucci Mane-nel is. Legközkedveltebb kollabjait egyértelműen 21-nal csinálta, a 2016-os Savage Mode EP nagyon fontos szerepet játszott az atlantai rapper felfutásában, nem csoda, hogy folytatást is kapott a projekt 2020-ban.

A következő közöst Lil Durk-kel készítheti a producer, mint ahogy erre a chicagói rapper még 2020-ban utalgatott, No Auto Durk néven említve a kollabot. Azóta nem igazán hallhattunk a cuccról semmit, de a héten valaki direktbe rákérdezett Twitteren Metrónál, hogy akkor most a kukába került-e a lemez, vagy mégis mi a helyzet.

Továbbra is érkezik, épp a napokban beszéltünk róla” – válaszolta a producer, aki amúgy a Heroes & Villains című szólólemezén is dolgozik párhuzamosan.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés