Kövess minket

Hiphop

Kollab dalt készít Snoop Dogg és a BTS

Megosztva

Különleges kollabra készül Snoop Dogg. A rapper elárulta, hogy közös dalt készít a K-pop stílus egyik legnagyobb bandájával, a BTS-sel, és ez állítása szerint gyakorlatilag kőbe van vésve.

A K-pop és az old school hiphop elég különböző világainak összeboronálásáról Snoop először még januárban beszélt egy Mogul Talk nevű podcastban. „Van egy BTS nevű csapat, akik várólistán vannak egy közös dalra velem. Még ki kell találnom, hogy van-e időm rá” – mondta akkor, látszólag nem felismerve, hogy mekkora követőbázissal rendelkező zenészekről beszél.

Snoop azóta sokkal biztosabb a kollab létrejöttében, mint az AV-Clubnak most lenyilatkozta, a közös munka annyira „hivatalos”, mint egy „bíró síppal a szájában”.

Imádom a szórakoztatóipart, jó zenét játszanak, jó hangulattal. Én is jó zenét játszok, és végül összejön, közelebb hozzuk egymáshoz a világainkat” – mondta.

Snoop amúgy korábban is dolgozott együtt K-pop csapattokkal, például a Girls Generation-nel, a 2NE1-gyel, és Psy 2014-es „Hangover” című dalán is vendégszerepelt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés