Kövess minket

Aztaa

Koreainak gondolja magát a brit influenszer, most péniszkisebbítő műtétet akar, hogy még autentikusabb legyen

Megosztva

Oli London, a brit influenszer, aki tavaly nagy port kavart a kijelentésével, miszerint „koreaivá” műtette magát, bejelentette, hogy péniszkisebbítő műtétet szeretne, mert túl nagy dákója van egy átlag koreaihoz képest.

Oli még nyáron jelentette be, hogy 18 sikeres plasztikai műtét után elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy elmondhassa magáról, fehér férfiből átvedlett koreaivá, pontosabban „nembináris koreainak” tartja magát. Tranzícióját kedvenc K-Pop csapatának, a BTS-nek az egyik tagja, Park Jimin inspirálta, rá akar hasonlítani. Az elmúlt két évben az orrát, a fogait, az állát, legutóbb pedig a szemét és a szemöldökét is megműtette, egyfajta vágyott koreai kinézet elérése érdekében, így már több mint 150 ezer dollárt költött annak érdekében, hogy „koreai legyen”. 18 műtéttel később tavaly kijelentette, hogy elérkezett a céljához: koreai lett…legalábbis akkor még így gondolta.

Most viszont már arról beszél, hogy valójában csak 99%-ban koreai, ugyanis egy fontos elem hiányzik a tranzíciójához, kisebbre kell vennie a péniszét.

Mint a Newsweek-nek elmondta, az újabb műtéttel végre 100%-ban koreai lehetne.

„Nem akarom, hogy megsértődjenek ezen az emberek, de Koreában az átlagos péniszméret 8,9 cm, engem emiatt folyton bántanak. Azt mondják, enélkül nem lehetek koreai. Nem vagy 100%-ban koreai. Akár péniszkisebbítésen is átmennék, csak hogy elérjem a koreai átlagméretet. Ennyire elszánt vagyok. Thaiföldön olyan 6 és 8 ezer dollár közt meg is csinálják nekem, ott olcsóbb. Plusz Thaiföldön amúgyis profik ebben, mert ott rengeteg nemváltó műtétet csinálnak” – mondta Oli, aki hozzátette, hogy a keze is túl nagy egy átlag koreaihoz képest, de arról nem beszélt, hogy azt miként tervezi kisebbre venni.

A világ első péniszkisebbítő műtétjét amúgy 2015-ben végezték el egy 17 éves dél-floridai fiún, akinek ernyedt állapotban is 18 cm-es volt a pénisze. Ő persze arra hivatkozott, hogy az élet több pontján is akadályozza a hatalmas dákó, nem pedig arra, hogy ő is ázsiai szeretne lenni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés