Kövess minket

Aztaa

Kórházban kötött ki Ty Dolla $ign, miután hatalmasat esett gördeszkázás közben

Megosztva

Gördeszkabalesetéről posztolt Ty Dolla $ign, aki a kórházat is megjárta a szerencsétlenség miatt, de legalább nem lett komolyabb baja.

Az énekes még november végén posztolt egy fotót magáról, ahogy épp egy kórházi ágyban fekszik, miközben csövek lógnak ki belőle. Ty Dolla nem adott semmilyen kontextust a képhez, így a rajongók csak találgathattak, hogy pontosan mi történt.

Később aztán Instagram Storiesban nyugtatott meg mindenkit, hogy nem egy komoly betegség miatt került kórházba, csak elesett a gördeszkával és beverte a fejét, egyben megköszönte a barátainak, hog bevitték a sürgősségire és mellette maradtak.

Pár nappal ezelőtt aztán a gördeszkapark biztonsági felvételeit is megosztotta a követőivel, ezen látszik, ahogy legördül egy rámpáról és hatalmasat esik. Mozdulatlan testét a barátai húzták arrébb, majd kórházas képkockák következnek. Ty Dolla $ignt hamar haza engedték, tehát egy kis agyrázkódással megúszta a dolgot. Állítása szerint, amint lehetséges, ismét deszkára áll, és megígérte, hogy mostantól sisakot fog viselni, hisz azt még Tony Hawk sem szokta elhagyni.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés