Kövess minket

Aztaa

Korlátozták Kanye West Instagram oldalát egy antiszemita poszt miatt

Megosztva

Az Instagram korlátozás alá rakta Kanye West Instagram fiókját, miután a sztár a sok inkoherens posztja között egy antiszemita töltetű üzenetet is megosztott. Twitteren folytatja.

Ye az elmúlt napokban hatamasat ment a platformon, mint korábban írtuk a kifakadásai miatt az adidas újragondolja a YEEZY branddel való kapcsolatát, Justin Bieber pedig nem barátkozik vele többet, miután Ye betámadta a feleségét. Az egyik poszt eközben az Instagram cenzorait akasztotta ki, ezért most elvették a játékszerét.

Kanye egy Diddy-vel való SMS váltását osztotta meg a platformon, ahol Diddy arra kérlelte Ye-t, hogy találkozzanak személyesen és beszéljenek a „White Lives Matter” pólóról, mely szintén botrányt okozott Kanye életében. Kanye nem akart találkozni és arra utalt, hogy Diddy-t a zsidók irányítják a háttérből. „Senki sem tud engem megzsarolni és befolyásolni. Ez háború” – írta Ye.

Az Instagram erre a posztra hivatkozva korlátozta Kanye West oldalát, aki így Twitteren folytatta a posztolást. Visszatérő posztjában egy régi fotót osztott meg, amin együtt szerepel Mark Zuckerberggel. „Nézd csak ezt Mark. Miért rúgtál ki az Instáról, régen barátok voltunk” – írta. Elon Musk eközben üdvözölte Ye visszatérését a Twitterre.

Egy azóta törölt posztban később arról írt Ye, hogy ő nem lehet antiszemita, mivel a feketék is zsidók. Legutóbb pedig azt a kérdést tette fel a követőinek, hogy szerintük vajon ki találta ki a „cancel culture”-t? Itt tartunk most, de Kanye-ról van szó, tehát folyt.köv.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés