Kövess minket

Hiphop

Közel üres termeknek játszik Smokepurpp az új turnéján

Megosztva

Március végén indult Smokepurpp új, „We Outside” elnevezésű turnéja, de a kikerült videók alapján elég döcögősre sikerült.

We Outside turné, tiszta őrület lesz, dühöngünk, szétverünk mindent. Vegyétek a jegyeiteket, mert el fognak fogyni. We Outside turné 2021, vagy 2022, már azt se tudom milyen év van” – mondta Purpp még a turné előtt egy Instagram videóban.

A jegyek viszont a netre kikerült pár videó alapján nem hogy nem fogytak el, de úgy általánosságban egyáltalán nem fogytak. Az egyik első, hamar virálissá vált videón például a michigani állomás látható, ahol Purrp kb. 20 ember előtt lépett fel, akik kb. az első sort tették ki. „Nincs itt senki” – írta a TikTok videóhoz a készítő.

@epsteinisland69

Smokepurpp performing in front of a wild crowd of 10 people in Pontiac Michigan. Was a movie fr 🎥🍿🤡 #movie #brazy #michigan #smokepurpp

♬ original sound – Jeff E

A videót a SoundCloud érában felfutott rapper is látta és egy saját Insta videóval válaszolt vissza, ahol összevágták az eddigi bulik hangulatát, egy kis rajongókkal való smúzolással vegyítve. „Ne higgyetek a híreknek. Imádom ezt csinálni, és mindig lenyomom a show-t a fanjaimnak, akárhányan is vannak” – írta a videóhoz, ami valóban rendes tőle.

Legalábbis rendes volt tőle addig, míg meg nem változtak a dolgok, és egyre több lemondott buliról kerültek ki hírek. Smokepurpp a bostoni buliján konkrétan annyit késett, hogy még a legelvakultabb fanjai is hazamentek, miután több órán át a felvezető DJ-t kellett hallgatniuk.

Azoknak sem volt túl jó élménye, akik végül maradtak. Egy rajongó arról beszélt egy videóban, hogy a rapper mások zenéit játszotta, miközben sétálgatott a színpadon. A sajátjai közül lenyomott kb. kettőt, majd fogta és lelépett, ami hatalmas arcon csapása volt azoknak, akik még a több órányi késés ellenére is maradtak. Smokepurpp-nek elvileg egy sztriptízklubban volt jelenése.

Smokepurpp turnéja Seattle-ben végződik május elején. A rapper Budapesten is fellépett volna idén februárban, de azt a bulit, az összes európai dátummal együtt lemondta.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés