Kövess minket

Hiphop

Közös lemezt készít Method Man és fia, Sha

Megosztva

Ennél jobb apa-fia progit ki sem találhatott volna Method Man és legidősebb fia, Sha Smith magának. A Wu-Tang veterán és szintén zenész, 26 éves gyermeke ugyanis úgy döntött, hogy egyesítik erőiket, és összeállnak egy „családias hangulatú” kollab lemezre.

A Page Six helyszíni beszámolója szerint, Meth a New York-i Irving Plaza-ban lépett fel Sha társaságában, amikor említést tett a jövőbeni albumukról: „Method Man bemutatta a fiát a közönségnek, majd elárulta, hogy közös projekten dolgoznak. Kedves, egyben megható pillanat volt.”

Sha, aki a PXWER művésznevet használja, nagyjából két évvel ezelőtt, 2020 novemberében kapott először nagyobb nyilvánosságot. Akkor alapította meg Ol’ Dirty Bastard, U-God és Ghostface Killah fiainak oldalán a 2nd Generation Wu csapatot, mely szerencsére azóta is kimondottan aktív, hiába jósolták sokan, hogy egy-két track felvétele után szépen csendben szétszéled a társaság.

Viszont olyannyira nem ez történt, hogy idén januárban már a harmadik lemezüket jelentették meg, The Legend Of Shaolin címmel.

(Page Six)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés