Kövess minket

Hiphop

Közös lemezzel jelentkezik márciusban DJ Scratch és RZA – itt az első klip róla

Megosztva

Az előzetes tervek szerint kevesebb, mint egy hónap múlva, március negyedikén jelenik meg a Wu-Tang Clan góré RZA és a szintén New York-i illetőségű Dj Scratch első kollab lemeze, a Saturday Afternoon Kung Fu Theater című motyó. A szóban forgó felállás annyiban mindenképpen rendhagyó, hogy RZA ezúttal „csak” emszíként szerepel a projekten, míg a produceri munkálatokat teljes egészében DJ Scratch látja el.

„A koronavírus-járvány okozta lezárások idején szövegileg újból sikerült felturbóznom magam. Scratch személyében pedig olyan segítőm akadt, aki mellett nem kellett minden apróságra nekem figyelnem, szimplán elég volt megírnom a verzéket, miközben ő meg pakolta alám a jobbnál-jobb beateket. Ilyen egyszerű az egész. Ismét jól éreztem magam zenélés közben. És csak úgy jöttek a sorok maguktól” – nyilatkozta RZA a közös munkáról, majd hozzátette, már nagyon régóta hiányzott neki az a fajta hangzásvilág, amit DJ Scratch hozott.

A cumó, mint azt említettük, március negyedikén droppol majd, ám a srácok tegnap elérhetővé tették a címadó trekket egy pörgőrúgásoktól sem mentes klip formájában. Ezt alább csekkolhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés