Kövess minket

Hiphop

Krúbi az egyik rajongójának adományozta a Fonogram-díját: „Nekem nem kell”

Megosztva

A hétvégén ünnepelte karrierjének 5. évfordulóját Krúbi, aki ennek örömére egy teltházas koncertet adott péntek este. A rapper tele van fanatikus rajongókkal, de közülük is kiemelkedett egy srác, aki már délben is ott ólálkodott a koncert helyszínéül szolgáló Budapest Park kapujánál, Krúbi pedig nagyon értékelte az elszántságot.

Téged láttalak délben a kapunál?” – mutatott rá az első sorokban álló srácra a rapper két dal között. „Te voltál az? Te őrült vagy bazdmeg, 36 fokban…kéred az egyik Fonogram-díjam?” – kérdezte Krúbi váratlanul, mire hatalmas örjöngésbe kezdett a közönség. A zenész ezután hátra futott felkapni az egyik díját és átnyújtotta a fanjának, egyben hozzátette, hogy neki nincs szüksége rá. A pillanatot egy TikTok videóban örökítették meg.

@theronnie95

Krúbi egy rajongónak adja a Fonogram díjat 😂😂 #foryou #krubi #krubileum #fonogram #park

♬ eredeti hang – Ronnie Stemler

Krúbi eddig háromszor nyert Fonogram-díjat, 2019-ben az Év hazai felfedezettjének választották, de a „Nehézlábérzés„-ért megkapta az év hazai rap- vagy hiphopalbumáért járó díjat is. Utóbbinak Majka nagyon nem örült, szerinte neki kellett volna nyernie. 2021-ben aztán szintén hazavihetett egy Fonogram-díjat Krúbi, akkor a „ÖSZTÖNLÉNY” című lemezéért.

Cover fotó: Csákvári Péter

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés