Kövess minket

Film

Külön filmet kaphat Tom Cruise elborult karaktere a Trópusi viharból

Megosztva

Les Grossman, a Trópusi vihar című vígjáték idegbajos stúdióvezetője megkaphatja a saját bejáratú filmjét – tudta meg a Deadline.

A Tom Cruise által alakított karakter igazi közönségkedvenc volt Ben Stiller 2008-as filmjében, talán csak a kamu-fekete Robert Downey Jr. előzi a kedveltségi és mémelhetőségi skálán. Cruise a tervek szerint kedvenc rendezőjével, Christopher McQuarrie-vel együtt élesztené fel Grossman karakterét. McQuarrie és Cruise olyan filmeken dolgoztak együtt, mint a Jack Reacher, több Mission Impossible film, vagy épp a Top Gun második része. Utóbbinál McQuarrie csak forgatókönyvírói szerepet vállalt.

Cruise állítólag teljesen rá van állva az ötletre, hogy visszahozza valamilyen formában az egyik legfurább és talán legtöbbet káromkodó filmszerepét.

A színész közben további projektek előkészítésén is dolgozik, köztük egy új akciófilmen, amiből akár franchise is lehet, ha sikeres lesz. Cruise legutóbbi filmje, a Top Gun: Maverick gigászi siker volt, ez volt az első olyan filmje, mely 1 milliárd dollárt termelt a kasszáknál, és jelenleg ez a világ 12. legnagyobb bevételt generáló filmje.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés