Kövess minket

Bulvár

Kylie Jenner azt állítja, a fia majd ad magának új keresztenevet, mert ő nem tud választani

Megosztva

Hét hónapja, hogy megszületett Kylie Jenner és Travis Scott második közös gyermeke, egy kisfiú, akinek máig nincs rendes keresztneve. Kylie állítja, azóta nem jut eszébe semmilyen jó név, szóval majd a gyerek eldönteni, hogy miként akarja hívni magát, ha felnő.

A második legtöbb Instagram követővel rendelkező influenszer erről a Hulun közvetített The Kardashians nevű reality nemrég indult második évadában beszélt, félig-meddig poénkodva. A párhónapos kisfiút eredetileg Wolf Webster-ként anyakönyveztették, de Kylie azt állítja, hogy ezt csak törvényi kötelezettségből tette meg, amúgy szinte azonnal rájött, hogy nem tetszik neki a név. A „Wolf” keresztnév elvileg egy másik Kardashian maffia tag, Khloe Kardashian ötlete volt, Kylie hirtelen felindulásból belement, de egy hónappal később hivatalosan is bejelentette, hogy átnevezik a fiúkat.

Ez a bizonyos névválasztás viszont azóta sem történt meg, így fordulhat elő az a fura helyzet, hogy Kylie elmondása szerint Travis naponta másképp hívja a fiát, így teszteli, hogy melyik név illik rá a legjobban.

Kylie bevallotta, hogy nem tud kitalálni egyetlen jó nevet sem, ezután dobta be, hogy igazából csak arra várnak, hogy majd a gyerek eldönteni, milyen keresztnevet szeretne magának. Ha így haladnak tovább, tényleg ez lesz.

(Teen Vogue)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés