Kövess minket

Bulvár

Kylie Jenner már nem akar újra összejönni Travis Scottal

Megosztva

Travis Scott és Kylie Jenner se veled, se nélküled kapcsolata lehet, hogy végleg lezárult – legalábbis ez derül ki az OK! magazin szerdán közölt cikkéből, melyben arról írnak, hogy Kylie már nem akar ismét összejönni a rapperrel.

Kylie nem tudja, mit hoz a jövő, de jelenleg nem lát semmiféle kibékülésre lehetőséget” – mondta egy forrás a magazinnak. „Az egyetlen dolog, ami Kylie számára számít, az az, hogy mi a legjobb a gyerekeinek, pont. Tudja, hogy Travis csodálatos apa, és ez az egyetlen dolog, ami érdekli. Voltak már hullámvölgyeik, így a barátok egyáltalán nem lennének meglepve, ha valamikor újra összejönnének, de nem számít, mi történik a kapcsolatukkal, Kylie és Travis mindig érett felnőttként kezelik a dolgokat„.

Travis Scott és Kylie Jenner 2017-ben kezdtek randizni, nem sokkal azután, hogy Jenner szakított Tygával. Travis és Kylie 2018 februárjában köszöntötték első közös gyermeküket, egy kislányt, akit Storminak neveztek el. A pár 2019-ben szakított, hogy aztán 2021-ben újra összejöjjenek. Tavaly februárban köszöntötték második gyermeküket, egy fiút, akit eredetileg Wolfnak neveztek el. Később Aire-re változtatták a nevét. Januárban jött a hír, hogy a pár ismét szakított.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés