Kövess minket

Film

Lady Gaga lehet Harley Quinn a Joker 2-ben

Megosztva

A Joker című film folytatásában, Joaquin Phoenix oldalán szerepelhet az Oscar-díjas Lady Gaga – írja a Deadline információi alapján az MTI.

Az énekesnő-színésznővel, aki legutóbb A Gucci-ház című filmben tűnt fel, a Warner Bros. már tárgyal a Joker: Folie a Deux című produkció egyik főszerepéről. A Jokert alakító Phoenix még nem írta alá a folytatás szerződését, de a lap szerint közel állnak hozzá.

Az új film sajtóhírek szerint egy musical lesz, cselekményének részleteiről egyelőre azonban semmi sem szivárgott ki. Annyit azonban már lehet tudni, hogy Todd Phillips marad a rendező, a forgatókönyvet pedig Scott Silverrel együtt írja, erről maga Phillips is posztolt nemrég. A Deadline úgy értesült, hogy Harley Quinn szerepéről tárgyalnak Lady Gagával. Quinn a képregénysorozatban az Arkham elmegyógyintézet pszichiátere, aki beleszeretett páciensébe, Jokerbe. Korábbi DC filmekben Margot Robbie alakította Harley-t.

Todd Phillips 2019-es Jokere Arthur Fleck mentálisan sérült standupos, aki lefelé sodró spirálba kerül, mely a legendás gonosztevő megszületéséhez vezet. A film több mint egymilliárd dollárt (381,6 milliárd forint) hozott világszerte, Phoenix az alakításért megkapta első Oscarját, a kisérőzenét szerző Hildur Gudnadóttir szintén hazavihetett egy aranyszobrot.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés