Kövess minket

Bulvár

Latto felrakta árverésre a használt bugyiját, közel 100 ezer dollárt akartak érte adni

Megosztva

Latto nagyszerű választ adott az internetes trolloknak, akik beszóltak neki, mert felmerte venni kétszer ugyanazt a bugyit.

Az atlantai illetőségű rappernek, akinek olyan zenéket köszönhetünk, mint a Big Energy, vagy a Muwop, egy Twitter használó rótta fel, hogy két különböző alkalommal is ugyanabban a gepárdmintás bugyiban fotózkodott. „Nincs pénze másik bugyira?” – írta az illető, mire Latto visszaszólt, hogy ajjaj, a bugyi rendőrség betámadta őt.

Két napra rá aztán tovább görgette a témát és felrakta az alsóneműt eBay-re, mint látható 99 centről indult a licit, és még ingyenes szállítás is járt hozzá. „Latto mindennap hordott gepárdmintás bugyija. Használt. Ahogyan Lattón többször is látható volt” – írta szarkasztikusan a rapper a leírásba. Egy Insta Storyban ráadásul biztosított mindenkit, hogy több hasonló bugyija is van, gyorsan fel is veszi őket, hogy túladhasson rajtuk.

Az aukció gyakorlatilag órák alatt virális lett és legalábbi 96 ezer dollárig kúszott fel a bugyogó ára, köszönhetően annak a 105 licitálónak, akik vélhetően beleszagolnának a rapper fenekével közeli kapcsolatban lévő alsóneműbe. Az eBay végül törölte az aukciót, tehát vélhetően sok Latto fan szomorúan aludt el aznap este.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés