Kövess minket

Hiphop

Leléptek az emberek A$AP Rocky koncertjéről, miután olyan sokat késett, hogy a főfellépő utánra kellett berakni

Megosztva

Talán mégis a magyar rap rajongók jártak jól, hogy A$AP Rocky helyett Nas lépett fel június 15-én a budapesti Red Hot Chili Peppers koncert felvezető előadójaként, mivel a manchesteri fanok úgy jártak rosszabbul, hogy ott Rocky megjelent ugyan, de abban nem volt köszönet.

Nas a beszámolók alapján kifejezetten összerakott, a karrierjét körülölelő szettet nyomott, mindezt egy kompakt kis háromnegyed órában, ami azért nem teljesen feledteti a 2007-es pofátlanságát, mikor nem volt hajlandó színpadra lépni Budapesten az Events Hallban, de egy gyógyítópuszival legalább felér.

Ehhez képest a hét közepén Angliában, azon belül is Manchesterben már az eredetileg tervezett A$AP Rocky koncerttel vezették volna fel a kaliforniai funk-rock bandát, de a rapper olyan sokat késett, hogy a kivetítőkön azt tudatták a nézőkkel, hogy csak a főfellépő után fog színpadra lépni, ami valljuk be, már magában elég szokatlan húzás.

Ez persze nem igazán érdekelte az RHCP fanokat, egészen addig, míg azzal nem szembesültek, hogy a kavarodás miatt a kedvenc bandájuk hamarabb befejezte a koncertjét a tervezettnél. Ezután érkezett Rocky, aki a koncertlátogatók posztjai szerint bocsánatot sem kért a késésért, és lenyomott egy kemény 15 perces / 4 számos „show”-t.

Nem akarom elhinni, hogy a Red Hot Chili Peppers azért vette rövidebbre a koncertjét, hogy utána A$AP Rocky kevesebb mint 15 percet játsszon” – írta valaki Twitteren. „A$AP Rocky lekéste a saját koncertjét és a Red Hot Chili Peppers UTÁN lépett csak fel a színpadra, majd nyomott 15 percet, micsoda faszfej” – írta valaki más.

A közönség nagy része ráadásul szépen elindult a kijárat felé, és meg sem várták Rocky fellépését, mint az a lenti videón látható, igaz őket lehet eleve nem érdekelte a rapper fellépése, csak az RHCP miatt jöttek.

(XXL)