Kövess minket

Pop

Lemondta a budapesti arénás koncertjét Justin Bieber

Megosztva

Justin Bieber bejelentette, hogy elhalasztják a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretében 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna.

Az új időponttal kapcsolatban később várható pontos tájékoztatás. Az eredetileg 2020-ra tervezett Justice World Tour a koronavírus miatt csak idén februárban tudott elindulni. Justin Bieber a kaliforniai San Diego-ban adta az első koncertjét, majd három kontinens tíz országában lépett fel.

Az amerikai popénekes először szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban egészségügyi problémákra hivatkozva, majd szeptember 15-én tizenkét időpontot töröltek a programból.
    
A mostani bejelentéssel a fennmaradó időpontokat is hivatalosan elhalasztották, ebben érintett a budapesti koncert is. Bieber legutóbb az idei Sziget fesztiválon adott koncertet Budapesten, ott szerencséje volt a magyar rajongóknak, hisz félő volt, hogy azt sem vállalja a betegsége miatt, de végül mégis megtartották a nyári európai koncertjeit.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés