Kövess minket

Hiphop

Leszerződött egy kiadóhoz, majd órákkal később agyonlőtték a New York-i drill rappert, TDott Woo-t

Megosztva

Brooklyni rapper és táncos, TDott Woo gyilkosság áldozata lett. A 22 éves előadót, igazi nevén Tahjay Dobsont kedd délután lőtték agyon szülővárosában, egy elhaladó autóból lőttek rá ismeretlenek, a lábát és a fejét érték golyók. Woo-t kórházba szállították, de nem sokkal később elhunyt.

TDott Woo a New York-i drill szcéna egyik ismert alakja volt, jó barátságot ápolt a szintén meggyilkolt Pop Smoke-kal, akinek több klipjében is feltűnt, de Fivio Foreignhez is nagyon közel állt, ő Instagram posztban búcsúzott barátjától.

TDott Woo-nak köszönhető, hogy elterjedt a „Woo Walk” nevű tánc, mely drill berkekben máig nagyon népszerű. Woo táncolt a 2019-es Pop Smoke klip, a „Welcome to the Party„-ban és Fivio Foreign “Big Drip” videójában is. Gyakorlatilag órákkal a meggyilkolása előtt írt alá a Million Dollar Music nevű kiadóhoz, ahol zenéket tervezett kihozni. A kiadó jelenleg minden Insta posztját törölte és csak egy Woo-ra emlékező galériát hagytak kint.

Ez már a sokadik támadás New York-ban rapperek ellen, hisz napokkal ezelőtt lőtték meg Nas Blixky-t, aki szintén a drill stílusban mozgott. Egyes találgatások szerint pont az ő megtámadását torolták most meg azzal, hogy lelőtték Woo-t.

A szcénában növekvő erőszak miatt a legnépszerűbb New York-i urbánus zenéket játszó rádió, a Hot 97 egyik DJ-je, DJ Drewski bejelentette, hogy nem pörget a rádióban többet bandázós zenét, amelyben ellenségeik lelövéséről rappelnek az előadók.

(NY Post, Allhiphop)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés