Kövess minket

Bulvár

Letartóztatták Blueface barátnőjét, miután beleboxolt a rapperbe egy arizonai bárban

Megosztva

Újabb szomorú mérföldkőhöz ért Blueface és Chrisean Rock enyhén szólva is toxikus kapcsolata. A comptoni rapper és barátnője nem egyszer vitáztak, sőt verekedtek nyilvánosan, de ezúttal egészen letartóztatásig fajult egy összezördülésük.

A történet a következő, Blueface visszaemlékezései szerint legalábbis. Becsiccsentve sétáltak Arizona utcáin, mikor is Rock hirtelen elvette Blueface telefonját és befutott egy privát bárba. Blueface utána ment, veszekedtek, Blueface megráncigálta Rock haját, mire a lány ütésekkel válaszolt, mint az a lenti videón látható. Rock ezután elbújt a bár több részén is, nekiment a staffnak, köztük a biztonságiaknak, akik nyugtatni próbálták. Végül a földre vitték a lányt és rendőrt hívtak. „Nem tudtam semmit tenni” – mondta Blueface később egy magyarázó videóban. A rappert elengedték.

Blueface állítása szerint Chrisean Rock nem az ütések miatt került előzetesbe, a rapper ugyanis nem akar feljelentést tenni, hanem magánterületre való illetéktelen behatolásért, a bár ugyanis ahova Rock befutott egy privát szórakozóhely.

Minden rendben lesz, free Rock” – zárta rövidre Blueface a sztorit, de van egy érzésünk, hogy hallunk még felőlük a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés