Kövess minket

Bulvár

Letartóztattak egy férfit, aki elutazott Rihanna házához, hogy megkérje a kezét

Megosztva

Nagy erőkkel vonultak ki a Los Angeles-i rendőrök Rihanna házához, miután bejelentés érkezett, hogy egy férfi megpróbált illetéktelenül közel férkőzni az énekesnőhöz.

Rendőrségi források a TMZ-nek mesélték el, hogy a férfi egészen Dél-Karolinából utazott LA-be csütörtökön, majd elsétált Rihanna otthonához, ahol szinte azonnal üdvözölték a biztonságiak. A férfi azt állította, hogy azért volt ott, hogy megkérje az énekesnő kezét, mire Rihanna stábja hívta a rendőröket. Amikor a rendőrök megérkeztek, megbilincselték a férfit, beültették egy autóba, és komolyan elbeszélgettek a szándékairól. A lesifotók alapján a férfi egy piros Nike pulcsiban akarta eljegyezni RiRit, azt nem tudni, hogy gyűrű volt-e nála.

Később a rendőrség megállapította, hogy a férfi nem sértett meg semmilyen törvényt, így elengedték és megkérték, hogy ne menjen többé az énekesnő házához.

2018-ban amúgy történt egy hasonló eset, akkor egy Eduardo Leon nevű férfit tartóztattak le, de ő be is jutott Rihanna Los Angeles-i otthonában, ahol legalább egy napot töltött. Kihallgatásakor mondta a rendőröknek, hogy azért volt ott, hogy szexeljen az énekesnővel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés