Kövess minket

Bulvár

Letartóztattak egy Tupac Shakur nevű floridai nőt, aki baseball ütővel bántalmazott egy idős férfit

Megosztva

Floridában bármi megtörténhet (elég ha a Florida Man mémre gondolunk), ezt az alapigazságot pedig újfent megerősítette egy harmincas éveiben járó nő esete.

Ahogy az XXL megírta, szeptember 6-án baseball ütővel támadtak meg egy 65 éves-, vagy még annál is idősebb férfit Miamiban. A tettért 2Pac déli-parti morbid reinkarnációja, a 34 éves, női nemű Tupac Amaru Shakur (!) volt a felelős, akinek a szülei vagy nagyon szerethették az mc-legendát, és genderkérdésekkel mit sem törődve tiszteletből így keresztelték kislányukat, de az is lehet, hogy maga Shakur döntött a névváltoztatás mellett félúton.

Az biztos, hogy utcadiploma nem jár az ilyen, védtelen nyugdíjasok elleni vétkekért, így a rapper és a floridai támadóban maximum egy közös lehet: a nevük.

Részletek is kiderültek az incidensről a Local 10-nek hála: az eset korán, délelőtt 11:30-kor történt egy helyi kórház előtt. Itt pillantotta meg Tupac a kint üldögélő bácsit, akit megtámadt az ütővel. Bár az idős úr vissza tudott verni néhány ütést és kicsapta az ütőt a nő kezéből, több helyen is megsérült, például az arcán, jobb karján és jobb lábán. Ennek ellenére Shakur azt állította a rendőröknek, hogy ő volt az áldozat. A biztonsági kamerás felvételek nyilvánvalóan nem erre utaltak, a hatóságok ezután kapcsolták le a rapper névvel megáldott nőt, aki végül háziőrözetet kapott.

Hogy mi volt az indíttatás, az továbbra is rejtély, Shakur rejtélyes módon annyit mondott a renndőrségnek, hogy „egy, a városi könyvtárban történt ügy után nyomozott”. Érdekes.

Abszurd érdekesség, hogy nem ő az első Tupac nevű bűnelkövető, 2019-ben egy Tennessee-ből származó, fehér bőrű Tupac Shakurt kapcsoltak le metamfetamin birtoklásért. What a time to be alive.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés