Kövess minket

Hiphop

Letartóztatták Lil Tjay támadóját, a rapper továbbra is kórházban van

Megosztva

Stabilizálták az orvosok Lil Tjay állapotát egy sürgősségi műtéttel, miután a rappert szerda hajnalban meglőtték New Jersey-ben. A rendőrök közben elfogták Tjay támadóját, akit gyilkossági kísérlettel gyanúsítanak.

Mint tegnap írtuk, Lil Tjay-t New Jersey Edgewater nevű városrészében támadták meg. A rappert több golyó is eltalálta, míg vele lévő egyik barátja (vélhetően Bubba Stacks) egy golyót kapott. Lil Tjay-nél ezért kellett sürgősségi műtétet végezni, mely sikeres volt, a rapper azóta stabil állapotba került, és jelenleg is a kórházban lábadozik.

A rendőrök már a kezdetektől targetált támadást sejtettek a háttérben, és egész gyorsan, kevesebb mint 24 óra alatt kézre kerítették az elkövetőt. Az eset a következőképpen zajlott. Lil Tjay és két haverja egy Chipotle gyorsétteremben kajáltak, mikor egyszer csak odalépett hozzájuk egy férfi, Mohamed Konate, aki fegyverrel követelte a rapper ékszereit. Tjay nem volt hajlandó engedni a rabló követeléseinek, mire Konate többször meglőtte Tjay-t, és egyszer a vele lévő egyik barátját. Konate egy harmadik személyre is rálőtt, de őt nem találta el, majd elmenekült.

A támadót, Mohamed Konate-t gyilkossági kísérlettel és fegyveres rablással gyanúsítják, de Lil Tjay két, a támadáskor vele lévő haverját is őrizetbe vették, őket tiltott fegyvertartással gyanúsítják, mivel pisztolyt találtak náluk. Tjay könnyen lehet, hogy nekik köszönheti, hogy életben maradt.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés