Kövess minket

Hiphop

Levonult a színpadról Kid Cudi, miután a Kanye fanok megdobálták

Megosztva

Drámai pillanatok zajlottak le az idei Miami Rolling Loud fesztiválon, ahol Kid Cudi helyettesítette Kanye Westet a főszínpadon, hogy aztán az utóbbi rajongói megdobálják, miközben Ye az egyik kisebb színpadon tűnjön fel vendégként. Zavaros? Kezdjük az elején.

A 2022-es Miami Rolling Loud eredetileg bejelentett főfellépői Future, Kendrick Lamar, és Ye voltak, de Kanye egy héttel a pénteken kezdődött fesztivál kezdete előtt lemondta a koncertjét. Ilyen még soha nem fordult elő a fesztivál történetében, de ettől függetlenül a szervezők minden jót kívántak a rappernek, egyben bejelentették, hogy Kid Cudi-t rakják be pótlásnak. Ez abból a szempontból pikáns, hogy Ye és Cudi idén elég egyertelműen kijelentették, hogy nem barátok többé, miután Cudi máig jó kapcsolatot ápol Pete Davidsonnal, aki Ye volt feleségének az új pasija. Ezután nem meglepő, hogy pár csalódott Ye fan megdobálta Cudi-t a fellépése alatt. Egy vizespalack fejbe is találta a rappert, mire azonnal leállította a koncertjét és idegesen kijelentette, hogy még egy ilyen és azonnal levonul a színpadról. Alig fejezte be a kiakadását, máris repült egy újabb palack, Cudi pedig vissza sem nézett, 30 percnyi zenélés után végleg otthagyta a közönséget.

Az extra csavar a történetben az, hogy eközben a fesztivál egy másik színpadán épp Lil Durk adott koncertet, az egyik meglepetésvendége pedig nem más volt, mint Kanye West, aki a „Father Stretch My Hands Pt. 1„-t adta elő a színpadon, egy dalt, melyen pont Kid Cudi énekli eredetileg a refrént.

(Variety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés