Kövess minket

Hiphop

Lil Durk most már tényleg ledobja az új albumát, és közben NBA YoungBoy-t is bekóstolta

Megosztva

Pénteken érkezik Lil Durk következő nagylemeze, a „7220” – jelentette be a rapper az Insta oldalán. A chicagói rapper korábban február 22-t jelölte meg a sorban hetedik stúdióalbuma megjelenési dátumának, de aztán váratlanul kitolta azt, cserébe ledobott egy új dalt és a hivatalos borítót is leleplezte.

Pár nappal ezelőtt viszont arról írt, hogy március 11. az új dátum, és játékosan azt is hozzátette, hogy ne merészeljen senki vele egy napon droppolni.

Durkio felhívása sokak szerint NBA YoungBoy-nak szólt, akivel Durk enyhén szólva sincs jóban, folyamatosak a beszólogatások és a zenéken keresztüli üzengetések. Ezt a teóriát erősíti, hogy az új lemez promójába az is belefért, hogy YoungBoy szülővárosában, Baton Rouge-ban „DURK JOBB” feliratú hirdetőtáblák jelentek meg.

Az ilyen beefek persze csak jót tesznek a lemezeladásoknak, és ezt Lil Durk is tudja. A „7220” amúgy 17 dalt fog tartalmazni, és Future, Gunna, Summer Walker, valamint a country zenész, Morgan Wallen is vendégszerepelnek majd rajta.