Kövess minket

Bulvár

Lil Pump 2 millió dolláros adótartozást halmozott fel

Megosztva

Lil Pump több éve maga előtt görgeti az adótartozását, amiből úgy tűnik elege lett a Amerikai Egyesült Államok Adóhivatalának, mivel zálogjogot vetettek ki a rapper vagyonára – írja a RadarOnline.

A portál információi szerint a rapper az elmúlt két hónapban két felszólítást is kapott. Mindkét zálogjog az elmúlt négy évben be nem fizetett adókra vonatkozik. Pump állítólag egy hajszállal kevesebb, mint 1,95 millió dollárral tartozik, miután 2019 óta mindössze 90 ezer dollárt fizetett be adóként. A számla túlnyomó többsége a 2018-as 1,65 millió dollárnyi be nem fizetett adóból származik. Ráadásul ez a szám valószínűleg nem tartalmazza a 2022-es adóját, amelynek benyújtási határideje a múlt héten volt. Pump bejelentett nettó vagyona valahol 12 millió dollár körül van.

A rappert azonban úgy tűnik, nem zavarja sem az adószámlája, sem pedig az amerikai kormány egyre növekvő erőfeszítései, hogy fizessen. Pump nem is próbálja eltitkolni a bevételeit, rendszeresen posztol vagyontárgyairól vagy hogy épp mennyi pénzt kapott egy fellépésért. Mindenesetre hamarosan szorulhat a hurok és muszáj lesz tejelnie.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés