Kövess minket

Hiphop

Lil Tjay a műtétje óta öntudatlanul fekszik a kórházban

Megosztva

Hosszabb gyógyulás várhat Lil Tjay-re, aki habár a sürgősségi műtétje óta stabil állapotban van, továbbra is öntudatlan – tudta meg a TMZ.

Lil Tjay-t szerda hajnalban támadták meg New Jersey-ben egy gyorsétteremben. Egy fegyveres rabló, Mohamed Konate a rapper ékszereit és pénzét követelte, majd miután elhajtották, lövöldözni kezdett, többször megsebesítve Tjay-t. A rappert megműtötték, azóta állítólag öntudatlanul fekszik és csak egyszer mozgatta meg a lábát, a többi testrészét nem. Hamarosan CT vizsgálatot fognak elvégezni rajta az orvosok, hogy részletesebb képet kaphassanak az állapotáról.

A támadó, Mohamed Konate szintén kórházba került, mivel Tjay haverjainál fegyver volt és visszatámadtak. Konate-t gyilkossági kísérlettel, míg Tjay két barátját tiltott fegyvertartással gyanúsítják.

Lil Tjay a lövöldözés előtt egy „Strictly4MyFans” című EP-n dolgozott, mely a második, Destined 2 Win című tavalyi lemeze után érkezett volna, valamikor most nyáron. Legutóbbi, „Goin Up” című kislemezét alább lehet csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés