Kövess minket

Hiphop

Lil Tjay először beszélt a lövöldözésről, ami majdnem az életébe került: „Erősebben fogok visszatérni”

Megosztva

Videóüzenetet posztolt az Instagram oldalára Lil Tjay, akit június végén lőttek meg egy rablási kísérlet során.

Az otthon lábadozó New York-i rapper első körben megköszönte a rajongóinak a kitartó támogatást és a sok pozitív privát üzenetet, mely a gyógyulását kívánták, plusz biztosított mindenkit, hogy hamarosan új zenék érkeznek tőle.

Hey, mi a pálya, gondoltam bejelentkezem. Láttam az üzeneteket és a kommenteket, nagyon köszönöm a sok szeretetet és támogatást. Hét lövés, nem volt könnyű, vágjátok. A legtöbben nem élték volna túl, de itt vagyok. Okkal maradtam köztetek, jönnek hamarosan az új zenék. Erősebben fogok visszatérni, mint valaha, szeretlek titeket” – mondta a videón Tjay egy nyakmerevítőben, igaz a hangján nem érződik, hogy az egyik golyó konkrétan a nyakát találta el.

A 21 éves rappert, aki tavaly nálunk is koncertezett, júniusban próbálta meg kirabolni egy bizonyos Mohamed Konate, aki többek közt Tjay nyakláncát követelte. A gyorséttermi rablás végül lövöldözésbe torkollott, a rapperen pedig sürgősségi műtétet hajtottak végre. Egy ideig gépek tartották életben, de egy pár hét elteltével felébredt a kómából és már beszélni is tudott.

A támadót azóta elfogták és gyilkossági kísérlettel, fegyveres rablással és többrendbeli fegyverrel való visszaéléssel gyanúsítják.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés