Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert izomból bevágott egy mobilt a közönségbe, egy szerencsétlen lány fején landolt

Megosztva

Tárgyakat dobálni a színpadra, miközben valaki épp koncertet ad a legnagyobb bunkóság, ezt már Tyler, The Creator is megmondta, de közel ugyanekkora szemétség, ha az előadó a bedobott tárgyat visszavágja a közönségbe, különösképp ha az egy kemény, sérülést is okozni tudó dolog – mondhatnánk szigorú arccal, miközben mélyen Lil Uzi Vert szemébe nézünk, aki a hétvégén a londoni Wireless Fesztiválon lépett fel, és pont megszegte ezt az alapszabályt.

Történt ugyanis, hogy Uzi épp a „Money Longer” című 2016-os dalára zúzott, mikor valaki feldobott a színpadra egy mobilt. Nem tudni, hogy direkt, vagy a koncert hevében esett ki a rajongó kezéből a telefon, mindenesetre valahogy a színpadra került, Uzi pedig jó ötletnek tartotta izomból visszavágni azt a közönség felé, nem törődve azzal, hogy hol landol majd. Hát, egy TikTok videó pontosan megmutatta, hogy egy ártatlan bulizó lány fején parkolt le a mobil, fel is szakítva a fejbőrét. A lányt a biztonságiak vezették ki a koncertről át a mentősökhöz ellátásra.

@ccornonmycob

#duet with @ac15500 #wireless #liluzivert #wireless2022 @Lil Uzi Vert @Wireless Festival Give me some credit for that touch

♬ original sound – 🌀👽

A Shade Room tudott beszélni Uzi háttérembereinek egyikével, aki elmondta, hogy a rapper nem targetált senkit, szimplán „visszaadta a közönségnek” a mobilt, mert a színpadon bármikor elcsúszhat rajta, igaz ez nem vigasz a lány számára.

A lány, akit fejbetalált a teló szintén TikTokon reagált a kikerült videóra, elmondta, hogy ő az illető, akinek betörte a fejét a mobil, de nem csak ő sérült meg, hanem egy másik fesztiválozó is. Hozzátette, hogy esélye se lett volna kikerülni a repülő telefont, mivel mozdulni nem lehetett a tömegben, annyian voltak, de állítása szerint „kezelve lett a helyzet”, bár azt nem fejtette ki, hogy ez mit jelent, kapott-e valamiféle kártérítést. Végezetül elmondta, hogy még a mobilt behajító személy is visszakapta a tulajdonát.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés