Kövess minket

Stílus

Lil Uzi Vert ki akarja fehéríteni a bőrét, de a rajongói szerint úgyse meri megtenni

Megosztva

Lil Uzi Vert mindig tudja, hogy miként hívja fel magára a figyelmet, legyen szó bolygóvásárlásról, nyelvtetkóról, homlokgyémántról és annak kiszakításáról, vagy csak szimplán arról, hogy azt se tudja, hogy hány éves valójában. Emberünk egy kisebb szünet után szerdán tért vissza Twittere, és idei első posztjában ismét magára irányította a figyelmet méghozzá egy olyan kiírással, amelyben arról beszél, hogy kifehéríti a bőrét.

A rapper ezután megosztotta a követőivel, hogy a nagymamája „Boop”-nak hívja őt, majd egy dalrészletet is posztolt, kiderült innen származik a bőrfehérítős sor.

Uzi a Twitter profilképében is továbbvitte az egész fehérítős sztorit, először Michael Jackson képét rakta be, akiről anno azt pletykálták, hogy kifehérítette a bőrét, habár ő egy ritka betegséggel magyarázta a fehéredést. Később Vybz Kartel fotóját állította be profilképnek, aki egy jelenleg gyilkosság miatt ülő dancehall előadó, ő viszont 2018-ban bizonyítottan kifeherítette a saját bőrét.

Uzi ezután pár rajongó cukkolására is válaszolt, akik azt írták neki, hogy úgyse meri bevállalni a fehérítést, mert túl beszari hozzá, a rapper szerint viszont ő nem beszari, és jobb ha nem húzzák fel ezzel.

Meglátjuk, hogy a készülő, elvileg The Pink Tape című lemezének borítóján már hófehér Uzi néz-e vissza ránk.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés