Kövess minket

Hiphop

Lil Uzi Vert mostantól a gendersemleges they/them névmásokat használja

Megosztva

Izgalmas napokon van túl Lil Uzi Vert, aki nemrég bejelentette új kiadványát, és azt is, hogy mostantól gendersemleges névmásokat használ.

Uzi utoljára 2020 márciusában jelentkezett szólóanyaggal, az Eternal Atake című második nagylemezével, azóta a fanok azt várják, hogy a már belengetett The P!nk Tape című mixtape-el térjen vissza, de Uzi ehelyett inkább egy új EP megjelenését jelentette be.

A Philly rapper Instára dobta ki a „Red & White” című projekt hivatalos borítóját, és a leírásban megígérte, hogy ez érkezik következőnek, még a The P!NK lemez előtt. Sajnos pontos megjelenési dátumot nem adott meg, de cserébe már hallgatható is az első trekk róla, mely a „Space Cadet” címet viseli. A dal ismerős lehet azoknak, akik követik Uzi élő fellépéseit, ugyanis többször elnyomta már koncerteken, egyúttal meglepő módon SoundCloudra töltötte fel a kislemezt, hogy egy kis nosztalgia löketet adjon az egésznek.

Mindezzel egy időben a rapper az Insta bioját is frissítette, méghozzá új névmásokkal. Uzi mostantól a gendersemleges „they/them” névmásokat használja, melyet a férfi/nő tengelyen kívül eső nembináris nemi identitású emberek szoktak használni. Uzi egyelőre ezt a döntését nem kommentálta részletesebben.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés