Kövess minket

Aztaa

Lil Wayne dallal illusztrálta a floridai rendőrség az 1 millió dolláros drogfogást

Megosztva

Haladni kell a korral: ezt a mantrát a floridai rendőrség úgy interpretálta, hogy feliratkoztak TikTokra, majd az 1 millió dolláros drogfogásról készített videójuk alá egy Lil Wayne zenét vágtak be.

Lee Megye Sherriff Irodájának hivatalos TikTok oldala pár napja jelentette be, hogy a drogügyi osztály nyomozói fegyverek mellett 1,1 millió dollárt foglaltak le, melyet a gyanúsítottak illegális drogterjesztésből szedtek össze. A videó már ezen a ponton is elég érzékletes, a pénzt kirakták egy asztalra, a sherriff mögött pedig két gépfegyveres kommandós áll.

Elmarad a karácsony ennek a két drogdílernek, az utcát pedig megtisztítottuk a drogoktól, fegyverektől, és egy militől” – mondja a rendőrkapitány, mire váratlanul elindul Lil Wayne „A Milli” című dala. A videó ezután egy kis pénzpornóval folytatódik, ahogy a floridai rendőrök Tony Montana stílusban számolják a kesst. Ezután a BRFK-nál pattog a labda, hogy Dopeman „Lopni” című dalára forgassanak egy videót.

@leecountysheriffsoffice

Operation: Narco Navidad❄️ The Lee County Sheriffs Office seized over $1.1 million dollars, kilos of cocaine, & a gun. Two thugs will spend their Christmas at the Marceno Motel. #police #leecountysheriffoffice #sheriffcarminemarceno #policeoftiktok #lawandorder #fyp #fypシ #foryoupage #deputiesoftiktok #specialoperations

♬ original sound – Lee County Sheriff’s Office

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés