Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne idő előtt befejezte a koncertjét, mert a közönség nem fogadta elég lelkesedéssel a vendégeit

Megosztva

Lil Wayne szombaton váratlanul befejezte a „Welcome To Tha Carter Tour” című turnéjának utolsó koncertjét a Los Angeles-i Wilternben, miután azzal vádolta a tömeget, hogy tiszteletlenül viselkedtek a fellépő társaival.

Köszönjük, de nem fogunk megszakadni ezekért az emberekért. Túl keményen dolgozunk ezért a szarságért. Túl keményen dolgozunk” – mondta Lil Wayne a közönségnek.

Wayne koncertje döcögősen indult, miután a rapper több mint egy órával később lépett színpadra, mint a tervezett kezdési időpont. Miután körülbelül 30 percig rappelt, Weezy elhagyta a színpadot, hogy Young Money kiadójának tagjai – köztük Lil Twist, Yaj Kader és Allan Cubas – felléphessenek.

Wayne láthatóan úgy érezte, hogy a közönség reakciója a fellépőire nem volt túl átütő, ezért hamarosan visszatért a színpadra, és bejelentette, hogy a shownak vége. „Túl keményen dolgozunk ezért a szarért, túl keményen dolgozunk. Ez az én kibaszott művészem, ez volt Twist, ez volt Yaj; mi vagyunk a Young Money. Nagyra értékeljük az időtöket” – mondta Wayne, majd elsétált. Alább a szóban forgó pillanatról készült felvétel.

(CoC)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés