Kövess minket

Hiphop

Lil Wayne szerint Missy Elliott a valaha élt legjobb rapper

Megosztva

Lil Wayne a What’s Wright? With Nick Wright című műsorban kapta meg nemrég a kérdést, hogy sorolja fel a top 5 valaha élt legjobb rappert, és Weezy örömmel meg is tette.

Először a műsorvezető, Nick Wright dobta be a saját listáját, mely vendégét, JAY-Z-t, 2Pac-ot, és Kanye Westet tartalmazta, igaz utóbbit valamiért csak 2010-ig bezárólag tartja a legjobbnak. Az első helyre személyes kedvencét, T.I.-t sorolta, de itt hozzátette, hogy ez egy teljesen szubjektív választás a részéről, szimplán imádja a trap pionír zenéit. Wayne visszakérdezett, hogy mivan Biggie-vel, mire Wright azzal válaszolt vissza, hogy egyszerűen túl kevés zenét dobott le a New York-i rapper, szerinte két lemez nem elég a nagyság eléréséhez.

Lil Wayne ezután elsorolta a saját top ötösét, melyet abszolút kedvencével, Missy Elliott-tal kezdett. „Hatalmas hatással volt rám” – tette hozzá, majd kitöltötte a többi helyezést is JAY-Z, Biggie, Goodie Mob, és UGK neveivel.

Wayne amúgy nem először beszél arról, hogy Missy Elliott az abszolút favoritja a szcénában, korábban egy DJ Khaled-del folytatott beszélgetés során mondta azt, hogy Missy a kedvence, mivel nagy hatással volt rá, hogy mindig új hangzásokat hozott be a zenéjébe, és kreatív megoldásokkal dolgozott.

Missy Elliott Twitteren fejezte ki a háláját Lil Wayne felé, legendának nevezve a rappert.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés