Kövess minket

Hiphop

Lil Xan előzenekara totál kiakadt, amiért a rapper lemondta a teljes turnéjukat, mielőtt az elindulhatott volna

Megosztva

A Dropout Kings nevű nu-metál banda elküldte melegebb éghajlatra Lil Xan-t, miután a rapper beoffolta a közös turnéjukat.

A banda először Twitteren közölte a rajongóival, hogy Xan lemondta a teljes Born Dead turnét, szóval szerintük megbaszhatja, de azért megpróbálják megmenteni a dátumokat.

Később aztán Instagram oldalukon is közzétettek egy közleményt, melyben azt írják, hogy dolgoznak a maradék dátumok újraszervezésén, és ismét kihangsúlyozták, hogy az egészről Lil Xan tehet.

Most őszintén baszódj meg Lil Xan, leszarom. A csávó egy rakás szar, hogy így bánik az előadókkal és a stábbal, aki dolgozott ezen a turnén. Már mindenki elindult a turnéra, erre ő szarik megjelenni. Próbálunk beszélni a promóterekkel, hogy megmenthessük a maradék koncertet, fogjuk és berakjuk magunkat főfellépőnek. A show nem állhat le” – írták.

Lil Xan eközben azt állítja, hogy azért mondta le a turnét, mert a Dropout Kings menedzsmentje kihasználta őt, egyben sértődötten sok sikert kívánt a „Baszódj meg Lil Xan” turnéjukhoz.

Azért mondtam le a turnét, mert a menedzsmentetek és a booking ügynökötök kihasznált engem. Ti basztátok el, nem volt leszerveszve semmilyen utazás és hotel, ami egy turnénál alap. Csak fel akartátok használni a nevem, mi próbáltuk menteni a menthetőt, de amatőrök vagytok. Ha okosan csinálnátok, nem oltogatnátok engem utólag, de jó szórakozást a baszódj meg lil xan turnétokhoz” – írta egy azóta törölt posztban, melyben kiemelte, hogy most végzett egy 3 hónapos rehabbal, szóval amúgy is pihennie kell.

A Dropout Kings végül 11 dátumot tudott megmenteni az eredeti 19-ből.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés