Kövess minket

Aztaa

Lil Yachty bemutatta első saját pizzamárkáját

Megosztva

Aki Lil Yachty-fan, pontosan ismeri a rapper pizzával való igen szoros kapcsolatát. Mint az 2016-ban egy 88Rising interjúból saját elmondása alapján kiderült,

az előadó második osztályos kora óta minden egyes nap pizzát fogyaszt, mást nem is nagyon szokott enni.

Így szinte idő kérdése volt, mikor csinálnak marketinget ebből az őrült rajongásból – úgy tűnik, a megfelelő pillanat 2022 szeptemberében jött el, a Universal Music Grouppal partnerségben. A töretlen szerelemnek a tökéletes kiteljesedése a Yachty’s Pizzeria, avagy a rapper nevével fémjelzett mirelit pizzamárka, amit az elmúlt héten mutattak be.

A frissen debütált ízek közt van csípős-mézes-sajtos, csirkés, vega és pepperónis-baconos is, név szerint ezek a következők:

  • Buffalo Style Chicken
  • Hot Honey Cheese
  • Pepperoni & Bacon
  • Veggie Supreme

A tésztákra stílszerűen Yachty kedvenc feltétei és sajtjai kerülnek, a közlemény szerint azok összeállításáért teljes mértékben ő felelt.

Yachty így nyilatkozott a kezdeményezésről:

„Világ életemben imádtam pizzát enni és sütni, szóval nagyon izgatott vagyok ettől a régóta készülő projekttől. A felhozatalban van pár őrült íz, de mindenki találhat egy neki való verziót. Ha pizzáról van szó, nagyon komolyan veszem a dolgokat, így alig várom, hogy mit gondolnak majd róla az emberek.”

A 6.98 dolláros áron (cirka 2800 forint) futó pizzák már megtalálhatóak minden Walmart üzletben szerte az Egyesült Államokban, íme:

(HB)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés