Kövess minket

Aztaa

Limitált fülhallgatókat ad ki Quavo és az adidas, rajta a rapper kiadatlan albumának kézírásos dalszövegeivel

Megosztva

A Migos-tag Quavo még februárban állt össze az adidas-szal, és piacra dobtak egy fekete-fehér színű vezeték nélküli fülhallgatót. Most ennek a terméknek egy felújított, jóval limitáltabb verzióját jelentették be.

A wireless füles a Z.N.E. ANC Quavo nevet kapta, és a fő különlegessége a külsejében rejlik. Quavo Cheat Code-ra keresztelt, (eddig) kiadatlan albumának a kiadatlan dalszövegeit olvashatjuk rajta kézírásos formában.

Az alapból fekete-fehér füleseken stílszerűen az ezüst színű Cheat Code és a Quavo Huncho felirat tűnik fel, szintén kezírással.

„Az új albumomon dolgozva sokat jegyzetelek egy noteszbe, ez inspirálta a kollabot és a fülesek koncepcióját is.” – írta Quavo. Hogy a Cheat Code a későbbiekben megjelenik-e, egyelőre rejtély, mindenesetre mindez nem rossz PR-stunt egy közelgő album promózásának céljából.

A kapcsolódó sajtóközleményben rengeteg mindent ígérnek a termékről, többek közt azt, hogy 20 órát bír töltés nélkül, profi zajszűrő rendszerrel rendelkezik és a vásárló kényelmének érdekében profin állítható a fülbe helyezve.

A termék valóban limitált, tekintve, hogy mindössze 150 csomag készült belőle – ezek közül mindegyik egyéni sorszámmal kerül kiadásra. A visszaszámlálás már elkezdődött, az értékesítés kevesebb mint 24 órán belül indul itt, az adidas Headphones weboldalán. A fülhallgató ára 200 dollár, avagy körülbelül 73 ezer forint.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés