Kövess minket

Aztaa

Lionel Messi új posztja lett a leglájkoltabb fotó Instagramon

Megosztva

Argentína vb győzelme után a csapatkapitány, Lionel Messi egy Instagram posztban örömködött, mely most már a leglájkoltabb kép az egész platformon.

„Világbajnok! Köszönöm a családomnak, mindazoknak, akik támogatnak, és azoknak is, akik hittek bennünk. Ismét bebizonyítottuk, hogy mi argentinok, ha együtt és egységesen harcolunk, képesek vagyunk bármit elérni, amit a fejünkbe veszünk. Az érdem a csoporté, amely egyének felett áll, ez mindannyiunk ereje, akik ugyanazért az álomért harcoltunk, amely minden argentin álma is volt… Megcsináltuk!!!” – írta a Messi a galériához, melynek első képe természetesen az, ahogy a magasba emeli a kupát.

Messi posztja 16 óra alatt összeszedett 42,5 millió lájkot, mely majdnem Argentína teljes népessége. Ekkor már ez volt a leglájkoltabb kép a sportolók közt, megelőzve Cristiano Ronaldo egyik korábbi csúcstartó posztját.

A poszt azóta a 60 millió lájkot is megugrotta, mely rekord a platformon, ennyi lájkot még soha nem kapott senkit. A korábbi rekorder egy tojásról készült fotó volt, mely anno egy poén posztnak indult, hogy sikerül-e vele megelőzni Kylie Jennert.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés