Kövess minket

Hiphop

Logic aláírt a BMG-hez, azt mondja örül, hogy végre túlléphetett a Def Jam Records-on

Megosztva

Logic a legutóbbi, „Vinyl Days” című albumával teljesítette a Def Jam Records felé fenálló kötelezettségeit, így a rapper rögtön tovább is állt és leszerződött a BMG-hez – írja a Billboard.

Történelmi jelentőség ide vagy oda, Logic nem volt mostanában megelégedve a Def Jammel. A rapper az új albuma előtt például azért kritizálta a kiadót, mert nem engedték ledobni az egyik klipjét idő előtt. A rapper egyenesen úgy fogalmazott, hogy a Def Jam elgáncsolja a megjelenéseit.

Mint előadó, kreatív művész és újító, Logic tökéletesen beleillik a BMG családba, örülünk, hogy egyesíthetjük az erőnket. Különleges hitelesség jellemzi őt, melynek segítségével a legjobbak közt tudott maradni a szcénában” – mondta a bejelentéssel egy időben a BMG marketingosztályának a vezetője, Tim Reid.

Logic eközben arról beszélt, hogy rengeteg „szarság” van a zeneiparban, de örül, hogy végre megtalálta a helyét, és itt végre megbecsülik őt, mint előadót. „Úgy érzem, végre a saját kezembe vettem a karrierem irányítását” – tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés