Kövess minket

Hiphop

Logic annyira élvezte a Wiz Khalifával közös turnéját, hogy magára tetováltatta, hogy „Taylor Gang”

Megosztva

Logic meglepte Wiz Khalifát egy ajándékkal, amit ahogy ő fogalmazott, „nem tud átadni, de ettől még örökké fog tartani„. A szóban forgó meglepetés egy „Taylor Gang” tetoválás volt, amit Logic a karjára varratott.

A két rapper nemrég fejezte be a Vinyl Verse Summer Tour elnevezésű közös turnéját, ami júliusban indult, majd előző pénteken, St. Louisban ért véget. A turnézás elég közel hozta a két előadót, elvégre Logic most úgy érezte, hogy magára kell tetováltatnia Wiz kiadójának és szórakoztóipari vállalatának a logóját.

Számomra ez a tetoválás többet jelent, mint hogy kedvelem Wiz Khalifát. Ez egy köszönetnyilvánítás, így mutatom ki a tiszteletet és szeretetet, amit az iránt az ember iránt érzek, aki megmutatta számomra, hogy bármi lehetséges…plusz a fasza is hatalmas” – poénkodott Logic, miközben készítették a tetkót.

Wiz Khalifának amúgy leesett az álla, mikor meglátta a Taylor Gang logót Logic karján, a két rapper ezután sokáig ölelkezett és ezerszer elismételték, hogy mennyire szeretik egymást.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés