Kövess minket

Hiphop

Logic kifizeti az egyik rajongója lakbérét, hogy ne kerüljön utcára

Megosztva

Logic felajánlotta, hogy kifizeti a lakbért az egyik rajongójának, miután kiderült, hogy már nem engedhetik meg maguknak, hogy a lakásukban éljenek. A rajongó TikTokon üzent a rappernek, ingyenjegyeket kért az egyik koncertjére, miközben elmagyarázta, hogy nehezen tudja fizetni a lakbért.

Logic, le vagyok égve és hamarosan elköltözöm a lakásomból, de azért látni akarlak élőben” – írta. A marylandi rapper ezután hétfőn posztolt egy videót, amelyben felajánlotta, hogy kifizeti a lakbérét, emellett pedig ingyen jegyeket és merchandise-árut is ad neki.

Szarj a jegyekre, segíthetek inkább a lakbérrel?” – válaszolta. „Az embereim majd felkeresnek téged. Segítek neked egy kicsit. Küldünk neked valami apróságot, érted, miről beszélek? Segítünk neked, érted, mire gondolok? Nem hagyhatjuk, hogy utcára kerülj.

A rapper ezután hozzátette: „És kapsz ingyen jegyeket és merch-et, és a lakbéredet is kifizetjük!!!!!!. Mi gondoskodunk a RattPackről!!! Ez a család.”

Amikor egy másik rajongó azt írta kommentben, hogy neki nincs szüksége pénzre, de a hároméves kisfia imádja a zenéjét, Logic neki is válaszolt, azt írva, hogy küldenek a gyermeknek egy ajándékot.

Logic amúgy már a hétvége során is kiosztott pár ingyenjegyet olyanoknak, akik azt kommentelték TikTokon, hogy nem tudják kifizetni, hogy élőben láthassák a rappert. Logic egyébként többször kihangsúlyozta, hogy ő a rajongóinak csinálja a zenéit, nem a tágabb hiphop szcénának.

@logic

Replying to @jeijeithesunchild i love you guys so damn much!!!!!!! Lets get it

♬ Self Medication (feat. Seth MacFarlane, Redman, & Statik Selektah) – Logic

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés