Kövess minket

Bulvár

Lopás és drogok miatt tartóztatták le Juice WRLD ex-barátnőjét

Megosztva

Letartóztatták Juice Wrld volt barátnőjét, Ally Lotti-t, kábítószer birtoklás és lopás vádjával. Az XXL információi szerint Lotti-t szombat reggel vették őrizetbe az Arkansas állambeli West Memphisben.

Összességében Lotti ellen metamfetamin vagy kokain birtoklásának és szállításának vádja merült fel, de kábítószer-kiegészítők birtoklása és lopás is a rovásán van. Jelenleg 2525 dolláros óvadék ellenében van börtönben.

Juice korábbi menedzsere, Lil Bibby DJ Akademiks Instagram-oldalán kommentben reagált Lotti letartóztatásának hírére.

A fenébe, Meth? Free Ally” – írta.

Juice Wrld és Ally Lotti körülbelül egy évig jártak, mielőtt a rapper 2019-ben tragikusan elhunyt. Lotti Juice Wrld magánrepülőgépén volt, amikor a Cook megyei orvosszakértői hivatal szerint „oxikodon és kodein mérgezés következtében” véletlenszerű kábítószer-túladagolásban halt meg. Juice Wrld mindössze 21 éves volt halálakor.

Lotti nemrég azzal került be a hírekbe, hogy azt állította, hogy Juice Wrld valójában nem túladagolásban halt meg. Ehelyett azt állítja, hogy több van a történetben, mint amiről a nyilvánosság tud.

Mindannyian dühösek vagytok, mert szó szerint azt mondom: „Ti azt hiszitek, hogy túladagolásban halt meg.”. Tévedtek! Tévedtek!” – mondta a közösségi oldalán még novemberben. „Szó szerint tévedtek, úgyhogy szopjatok le egy faszt. Oké? Szopjatok le egy faszt.”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés