Kövess minket

Pop

Machine Gun Kelly feldolgozta Frank Ocean egyik slágerét, az énekes rajongói rögtön fellázadtak ellene

Megosztva

Frank Ocean neve január 27-én csütörtökön elsőre ismeretlen okokból hirtelen a trendingbe került. Na nem azért, mert a rejtőzködő előadó albumot dobott ki a semmiből, épp ellenkezőleg: helyette Machine Gun Kelly droppolt egy friss dalt, mégpedig Frank egyik korai slágerének, a Swim Goodnak a feldolgozását.

Mint a HNHH írja, Kelly csak kedveskedni akart a fanjainak valamivel két nagyobb megjelenés között, a fogadtatás viszont közel sem volt pozitív, sőt. Olyannyira nem, hogy Frank rajongói -rögvest porig alázták a Megan Fox-szal jegyben járó énekest a Twitteren, ami az eredetihez képest súlytalannak és összecsapottnak ható track első 20 másodpercének meghallgatása után teljesen érthető is.

„Némelyik fehér pop előadó felkel reggel és arra gondol, „Hogy is ronthatnék el egy újabb Frank Ocean-klasszikust ma?” – írta az egyik felhasználó, csatolva MGK szerzeménye mellé Halsey korábbi Frank Ocean cover-dalát, amit szintúgy sok hithű Frank fan utált.

Egy másik user az egész emberi faj nevében sorolt fel pár dolgot, melyeknek megszületését senki sem kívánta, mégis világra jöttek. A listán természetesen Kelly Swim Goodja is ott van.

@DatDaPatty reggelét például teljesen elrontotta a cover:

@ItsZaeOk például egyenesen bocsánatot kért Franktől, hogy ez megtörténhetett:

Tyler Conway pedig bedobta, hogy mégis ki hatalmazhatta fel MGK-t arra, hogy feldolgozzon egy Frank dalt:

A feldolgozásról még Anthony Fantano is beszélt új videójában, az internet legelfoglaltabb zeneőrültje pedig szintúgy nincs elragadtatva a szerzeménytől – joggal.

MGK úrra egyébként rájár a rúd: a minap például a lenyugvóban lévő Slipknot-beef kapott újra tűzre, miután Corey Taylor, a banda énekese legutóbbi koncertjén újra beleállt az előadóba, kifogásolva, hogy az állandóan műfajokat váltogat. Végül így zárt: „Szopd le a faszom összes centiméterét.”

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés