Kövess minket

Bulvár

Machine Gun Kelly megbocsátott az anyjának, amiért elhagyta őt, mikor még csak kilenc volt, közös fotót posztoltak

Megosztva

Machine Gun Kelly sokáig hordozta magában a tüskét, amiért az anyja elhagyta őt, mikor még csak kisgyerek volt, de a zenész az elmúlt időszakban nem csak hogy megbocsátott, de közelebb is került az édesanyjához.

MGK még a 2019-es „Burning Memories” című Lil Skies kollab dalban dolgozta fel a traumáját, mely anno a Hotel Diablo lemezre került fel.

Yeah, this one’s for the mama that I never knew (Never knew)
I took acid just to burn all of my memories of you
I guess now I really wanna know the truth
How’d you leave your only child at nine for another dude?
” – rappelte MGK a dalban, felfedve, hogy mindössze kilenc volt, mikor az anyja kisétált az életéből, tette mindezt egy másik férfiért.

Tavaly nyáron aztán a zenész arról posztolt Twitteren, hogy a rajongóinak köszönhetően ismét beszélőviszonyban vannak az anyjával.

Őrült sztori, de sok év elteltével a rajongóimnak köszönhetem, hogy ismét tartom a kapcsolatot az anyámmal. Szeretlek titeket” – írta akkor, de további információt nem osztott meg a publikummal.

Egy év elteltével viszont úgy tűnik, hogy a háttérben tényleg közelebb kerültek egymáshoz, és habár eddig privátban tették mindezt, most Kelly egy közös képet posztolt édesanyjával, melyen le sem tagadhatnák a rokoni kapcsolatot. „Bemutatom….az anyukám” – írta a fotóhoz.

(PEOPLE)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés