Kövess minket

Film

Machine Gun Kelly rendezett egy füves-vígjátékot egy rakás celeb cameóval, itt az első trailer

Megosztva

Machine Gun Kelly most már nem csak rapper, pop-punk zenész és színész, de rendező is. MGK, igazi nevén Colson Baker ugyanis készített egy stoner vígjátékot, „Good Mourning” címmel, alább pedig lehet is csekkolni az első hosszabb előzetest.

A szinopszis szerint London Clash (Colson Baker) egy filmsztár, aki egyik nap arra ébred, hogy a barátnője SMS-ben szakított vele. Clash-t a legrosszabbkor éri a szakítás, hisz pont aznap van egy nagyon fontos megbeszélése egy új filmszerepre. A kissé dilinyós lakótársainak köszönhetően a dolgok egyre bizarabbra fordulnak, és kezd elszabadulni az őrület, Clash-nek pedig választania kell a szerelem és a karrierjét meghatározó új filmszerep között.

A „Good Mourning” a trailer alapján a stoner filmekre jellemző tipikus hülyülés, az persze már ízlés kérdése, hogy ez kinek mennyire vicces. MGK a főszereplő, de a filmben feltűnik a barátnője, Megan Fox, és rengeteg celeb egy-egy cameo erejéig, például Pete Davidson, Dove Cameron, Dennis Rodman, Danny Trejo, YG, vagy épp Trippie Redd, míg Snoop Dogg egy joint hangját adja majd. A filmet május 20-tól vetítik Amerikában.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés