Kövess minket

Hiphop

Macklemore egyetért azzal, hogy ő és Eminem csak vendégek a hiphopon belül

Megosztva

Macklemore egyetért azzal a kijelentéssel, miszerint ő és Eminem csak „vendégek” a hip-hopban. A téma egy CBS Mornings interjúban jött fel, mikor Nate Burleson arról kérdezte Macklemore-t, hogy milyen fehér rappernek lenni egy túlnyomórészt fekete műfajban, mire a rapper elmondta, hogy ő csak vendég ebben a kultúrában. Hozzátette, hogy bármennyire is „nagyszerű Eminem”, még ő is vendég.

Szerintem ez igaz. Ez igaz, és egyetértek a kijelentéssel” – mondta. „Ha megnézzük, honnan indult a hip-hop, és mi történt New Yorkban és mi történt Bronxban. És azt, ahogy a feketékkel és a színesbőrűekkel történelmileg a kezdetektől fogva bántak, ez a zene az elnyomásból született” – folytatta, de azért hozzátette, hogy neki ettől még szerinte helye van a szcénában, de mint egy jó vendégnek, tudnia kell, hogy nem övé a ház, ahova betért.

Korábban Eminem is elismerte, hogy csak vendégeskedik a műfajban. KXNG Crooked Crook’s Corner című műsorában beszélt erről és hozzátette, hogy ezért sem merné magát a hiphop királyának nevezni.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés