Kövess minket

Hiphop

Ma$e lehet az első rapper, aki a Bad Boy és Death Row Records-hoz is leszerződött

Megosztva

Rapper és hobbilelkész, Ma$e egy új Instagram videóban jelentette be, hogy ő lehet az első olyan rapper, aki a Bad Boy Records-hoz és a Death Row Records-hoz is leszerződött a karrierje során. A lépés hiphop történelmi pillanat lenne, hisz a ’90-es évek nyugati és keleti parti rap csatározásának két meghatározó kiadójáról van szó, még akkor is, ha ma már közel sem régi fényükben ragyognak.

A harlemi rapper, aki amúgy utoljára 2014-ben dobott le stúdióalbumot, a Bad Boy Records egyik ismert előadója volt a ’90-es években. Mind a három nagylemeze ott jelent meg, de mostanában többször is felszólalt Diddy ellen, állítása szerint a mogul nem becsülte eléggé meg őt.

Snoop Doggal lesz a következő találkozóm. Összehozunk egy közös bizniszt a Death Row Records-zal. Én leszek az első előadó, aki a Bad Boy-hoz és a Death Row-hoz is leszerződött, plusz az egész 2Pac témát is felélesztjük, meglátjuk hova lyukadunk ki” – mondta a rapper egy autóban ülve.

Egyelőre tehát még nincsenek aláírva a papírok, plusz Ma$e korábban Kanye West, Drake, és Rick Ross kiadói iránt is mutatott érdeklődést, és egyik sem jött össze.

A Death Row új tulajdonosa, Snoop Dogg amúgy februárban már feldobta, hogy valami közöset is csinálhatnának Diddy-vel, de ebből egyelőre nem lett semmi.

(HipHopDX)