Kövess minket

Aztaa

Magyar eszkortlányok aranyköpéseit gyűjti az új kedvenc Instagram oldalunk

Megosztva

Mindenki más-más célból néz fel a Rosszlányok.hu-ra. Aki siet, annak ott a rohanó világunkra optimalizált SOS Francia, aki kényelmes, az egy-két órára nevez be és marad ideje egy komótos misziunáliusra, aki pedig ráérős és kellően gáláns, az még 24 órás eskord szolgáltatásokért is eljár és akár az Oktogonon túlra is elutazik egy hűtöt lakás falai közé valami kevésbé hűvösért.

Az anonimitást kérő szxrd más megfontolásból tölt és töltött el hosszas órákat Magyarország legnagyobb és leghírhedtebb szexpartnerkeresőjén. A huszonéves srác virtuális lányokat pásztázva Instagram-kontentet vadászik, amiből megszületett a @best_of_rosszlanyok-profil, a Rosszlányok rossz lányainak legerősebb leírásait (és elírásait), illetve bizarr fotóit gyűjtő, már most majdnem 13 ezer követővel rendelkező Instagram-oldal.

Aki nem tudná, a Rosszlányokon megadott bemutatkozások és spicy érdekességek alapján választható ki a nekünk tetsző lány, a legjobb termés pedig innen gyűjthető be. Kedvenc italom, kedvenc filmem, kedvenc autómárkám, kedvenc könyvem, kedvenc parfümöm – ez mind-mind kiderül a felnőtt oldalon, és többnyire ez is adja az innen merítő profil komikusságát és a humor fő forrását is.

Itt botolhatunk olyan kifejezésekbe, mint a „klitorisz szivogato” és a „szextorpedó”, de az igazán szaftos részleteket az „Így hívom a puncim” szekció rejt, itt olyan becenevekkel ismerkedhet meg a felkészületlen felhasználó, mint az anya, a nunus, vagy Bársony Ilonka.

Hobbik háreme nyílik meg előttünk: mintha csak beleshetnénk a Pesten innen és túl dolgozó hölgyek lakásaiba.

Csakhogy ezek már nem is hálószobatitkok, hanem magánéleti rejtelmek: a lányok szabadidejükben a Szürke ötven állapotát, a Reszkegyetek betorok első részét, az örök klasszikus Forest gam-ot és a Nidforszpidet nézik, csokit és lassane-t esznek, miközben Mis-t és Fási Zsülikét hallgatnak, Palucai fiú-t és Heripoter-t olvasnak, és David bacham, Pacore banana, Hugobox és Naomi kembol illatát fújják magukra. Jelige: ez az ő testük, mely értünk adatik.

A kuncsaftok által írt, gyakran szabatosan megfogalmazott, életszagú élményeket olvasgatni majd ennyire megrendítő. Ki így jellemez:„Felemás érzés. Egyrészt öröm ilyen lánnyal lenni, másrészt eléggé igénytelen. Pár nap múlva kijött rajtam a szájherpesz, remélem mást nem kaptam el.”

Ki emígy összegez: „Nem a képen látható lány várt, hanem egy alacsony husi pattanásos roma lány, igénytelen tetkókkal, és a jobb alkarján többszáz vágásnyom, néhány még friss.”

Ki pedig ekképp fejezi ki elégedettségét: „Jo volt tablas puncija a jo francia. Egy orat voltam vrlle. Szopot. Szeretlek vissza megyek meg kurni.”

Önhibámból hosszas hónapokat csúszó interjúfelkérésem és kérdéseim pont a legjobb időben küldtem el sz-nek, akkor, amikor épp az oldal ambiciózus felpimpelése (bocs!) zajlik. Mint Sz meséli, épp most jutott el arra a pontra, hogy még komolyabban szeretne foglalkozni a profillal. 

„Kicsit komolyabban veszem, szereztem egy másik telefont csak erre a célra, próbálok többet posztolni és Twitterre is átvinni a tartalmakat (ez azóta meg is történt), illetve még minőségibb kontentet gyártani és mindenkinek válaszolni.”

Az anonim kilét ettől még marad. Talán nem is fontos, hogy ki a személy a profil mögött, és a közönség amúgy is aktívan ellátja munícióval sz-t, a friss bejegyzések több mint fele már mind beküldött anyag, így mondhatni nem is egy adminja van a Best of Rosszlányoknak. „Egészen más szférában dolgozom és érdeklődöm.” – mondja. „Szűk körben nem rejtett a kilétem, de nem feltétlen publikus. 23 vagyok amúgy.”

Beszélgetésünk alatt világossá vált, hogy szxrd járatos a prostitúció témájában és az ironizálóan vicces hangnem és tálalás mögött komoly tudás is rejlik, így szóba mertem hozni például olyan releváns témákat, mint a lányok helyzete és esetleges kiszolgáltatottsága egy olyan korban, ahol az Onlyfansnek hála már önmagad feljebbvalója is lehetsz és te uralkodhatsz a saját tested, sőt mi több, az azt megörökítő tartalmaid felett. Eközben a Rosszlányokon sok hölgyet máig „menedzserek” menedzselnek, akik gyakran maguk írják a nevetséges jellemzéseket. Sz szerint sokan a kényszer szexmunkaként leírt „klasszikus terepmunka” felszámolása után kerültek fel a webre, és még maradnak is egy jó darabig, kényelmes virtuális alternatívák ide vagy oda.

A puhafiúk okozta agóniából visszatérő A hét Instagramja sorozatunk aktuális hazai vendége a Best of Rosszlányok.


Mikor és milyen megfontolásból indult az oldal?

2020-ban indult. Mondanám hogy szeptember végén, de nem csíptem nagyon Petőfit, plusz 18-án volt az első poszt. Nagyjából az alapítás előtt már sok évvel aktívan kerestünk gyöngyszemeket és mentettem el párat vagy hívtuk fel őket adott esetben a baráti társasággal. Persze sterilek vagyunk és beszélgetésnél tovább nem jutottam, de ezt már csak a magam nevében. Kellett egy platform ahol gyűjtöm ezeket, hogy ne egyenként küldjem a srácoknak, gondoltam miért ne lehetne nyilvános? Az egyik legjobb döntésem volt.

Hány profilt kellett átböngészni a végleges terméshez?

Rengeteget. Nehéz másodállás volt.

Beküldött anyagokból dolgozol, vagy Te magad keresed ki az összes gyöngyszemet?

Az előbbi múlt idő erre a kérdésre reflektál. Mára úgy tartom, hogy sok követővel együtt mi vagyunk az adminok. Mára sokkal kevesebb a dolgom, néha magam is keresek, ha rossz a felhozatal, de rengeteg a beküldött tartalom, hatalmas a várólista és a megnézetlen levél. Tőlük ezúton is elnézést, mindenki sorra kerül.

Milyen alapon keresel alanyokat?  Mi kell ahhoz, hogy egy-egy leírás ésvagy profil posztként kikerüljön?

Ez változó. Elsők a beküldések, de figyelem az új érkezőket az oldalon, a lányok értékeléseinek +/- arányát, illetve maga az értékelőket is. Rendszerezve van, hogy ők hány lányt véleményeztek, ebből pedig mennyi ami pozitív, mennyi ami negatív töltetű. A negatív véleményekből eljutok új lányokhoz, gyakorlatilag ez egy ciklus. Hogy valami felkerüljön elég annyi, hogy én nevetek rajta. Valószínűleg másnak is tetszeni fog.

Melyik a legnépszerűbb bejegyzés az oldalon?

Kedvelések szerint az alábbi „Szép napot urajim” bejegyzés, de a hozzászólásokat, mentéseket vagy megosztásokat tekintve más-más poszt a kiemelkedő. Rendszerint a rövid posztok a legkelendőbbek. Biztos a rohanó világ teszi, elvégre ezért is van SOS Francia.

Van esetleg olyan, hogy egy poszt már nem fér bele? Ha igen, miért?

Van persze. Minél többen követik az oldalt, annál több a beküldött tartalom. Mindenkinek máshol helyezkedik el az ingerküszöbje, más a humorérzéke, más az értékrendje. A cenzúrát nem szeretem, a trágárság ennek a szakmának a része, az általában átmegy. Ami nem releváns, vagy posztok tekintetében átlagos azt már nem posztolom.

Ami a megítélésem szerint tényleges bántalmazást ábrázol vagy sugall, az sem megy már át a rostán. Eddig összesen három negatív vélemény érte az oldalt ezzel kapcsolatban, meglepően értelmes stílusban. Ebből kettővel nem értettem egyet, eggyel pedig csak később. Én is változok, finomodok. Jobban kellene szűrnöm a tartalmakat, az Instagram algoritmusa már nem annyira elnéző mondjuk, mint a követők és én.

Van személyes kedvenc leírásod?

Én személy szerint a hölgyek véleményezéseit szerettem vagy preferáltam jobban. A leírások gyakran csak az elírások miatt viccesek, sajnos sokszor pedig nem is a lányok fogalmazzák meg, hanem a menedzserük. Zárójel: politikai korrektség, hogy nem stricizek.

Ha már „menedzserek”, mit gondolsz, milyen képet fest mindez a lányok helyzetéről? Ugyebár nem utolsó szempont, hogy ez a működés továbbra is egy sokkal kiszolgáltatottabb állapotot feltételez, mint például az Onlyfansen való tevékenykedés, ahol a lányok önmaguk “menedzserei” lehetnek.

Sok lány mögött sajnos van menedzser. Környékünkből kiindulva viszont ez itt nem érinti rosszul a lányokat, sőt, további önbizalomra és gyakran visszaélésre ad okot nekik. Ebből viszont kár lenne általánosítani, ez országos szinten nem így van. Amióta a klasszikus terepmunkát felszámolták, sokan kerültek fel az oldalra. Köztudott, hogy őket érintette leginkább a kényszer szexmunka. Ezeket a lányokat vagy nagyon egyszerűen ki lehet szűrni, vagy éppen baromira nehéz, mert a menedzserük már rutinosabb, ő írja a bemutatkozást, hamis képeket tölt fel ésatöbbi.

A véleményekből kiindulva, a fizető vendégek a körülményeket és a helyzetet felismerve általában sarkon fordulnak és egy negatív véleménnyel segítik a következő vendéget. Ez szerintem sokat javít az egyébként nem túl fasza helyzeten.

Nem tartod fontosnak az olyasfajta szerepvállalást, hogy kiállj az esetlegesen kiszolgáltatott lányok mellett, akik rákényszerülnek erre a munkára?

Mivel nehéz megállapítani, hogy mikor indokolt és mikor nem, ezért ez elég körülményes. Az oldal szórakoztatás céljából készült, őszintén szólva nem is tudom, hogyan lehetne ezt abszolválni. Annyi biztos, hogyha bármilyen ehhez hasonló kezdeményezés indulna, biztosan támogatni fogom, illetve, ha valaki megtalál egy felépített ötlettel, nem zárkózom majd el tőle.


A rosszlányok errefelé élnek az Instagramon, a frissen indított Twitter-profiljukat pedig itt lehet követni. Az admin e-mailben is vár fotókat a bestofrosszlanyok@yahoo.com címre.

A hét Instagramja sorozatunk korábbi cikkeit puhafiúkért, szexi rabfotókért, idióta rapper tweetekért, elborult erotikus festményekért, blokká változtatott albumokért, lidércnyomás-szerű stockfotókért, meghökkentő dalszövegekért és hunglish közmondásokért  itt, az oldal alján találjátok.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés