Kövess minket

Hiphop

Majd’ három évtized után tér vissza a ‘YO! MTV RAPS’

Megosztva

YO hírek érkeztek a nemzetközi hiphop egyik őskövületének, és egyben Szent Gráljának számító televíziós sorozatról, az YO MTV RAPS-ről a minap. Az ikonikus műsor, melynek elévülhetetlen érdemei vannak a műfaj kezdeti térnyerésében, nem kevesebb, mint 27 év után tér vissza az éterbe, az MTV Entertainment Studios és Paramount+ streaming szolgáltató közös vállalkozásának köszönhetően.

Azt már biztosan tudni lehet, hogy az újonnan induló széria két házigazdája a New York-i battle rapper Conceited, illetve DJ Diamond Kuts lesznek – míg a műsor a hiphop jelenlegi helyzetére összpontosít majd, úgy, hogy beszélgetős műsorok, valamint élő produkciók, például cypher videók szerepelnek elvileg a repertoárban.

A sorozat a Paramount+ kínálatában lesz elérhető világszerte, persze csak ott, ahol hivatalosan is üzemel a szolgálgatás. Hogy pontosan mikortól, azt azonban – egyelőre legalábbis – jótékony homály fedi.

Az úgymond eredeti YO MTV RAPS első adását egyébként 1988 augusztusában sugározta az MTV. A mindezidáig utolsóra pedig 1995 augusztusában került sor, miközben ezen idő alatt összesen 1830, egyenként egyórás epizódot forgattak le belőle a készítők.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés