Kövess minket

Aztaa

Majka: Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték? Legalább ezt a pénzt költsétek másra!

Megosztva

A jelenlegi gazdasági környezetben és a kormány által nemrég bejelentett megszorítások árnyékában igen forró topik az idei augusztus 20-ai tűzijáték kérdése, melyre brutális mennyiségű pénzt terveznek elkölteni. Habár a Magyar Turisztikai Ügynökség először nem volt hajlandó elárulni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az ünnepi puffogtatás, később aztán egy közleményben közölték, hogy bruttó 1,65 milliárd forintot költ az állam a tűzijátékokra, mely megegyezik a tavalyi összeggel.

A téma a közéleti ügyekben nem egyszer megszólaló Majkát is zavarja és egy Facebook posztban kelt ki a kormány ellen, szerinte a tűzijátékra fordított pénznek lenne jobb helye.

Ez létezik???? Tessék már legalább ezt a pénzt másra költeni!!! Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték? Nem 1923-ban vagyunk, ahol tátott szájjal nézünk az égre, mikor fellőnek egy színes rakétát..” – fakadt ki.

Ez létezik ???Tessék mar legalább ezt a pénzt másra költeni!!!Kit érdekel 2022ben egy tűzijáték? Nem 1923ban vagyunk ahol tátott szájjal nézünk az égre mikor fellőnek egy színes rakétát..

Posted by Majka on Monday, July 18, 2022
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés