Kövess minket

Aztaa

Majka: Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték? Legalább ezt a pénzt költsétek másra!

Megosztva

A jelenlegi gazdasági környezetben és a kormány által nemrég bejelentett megszorítások árnyékában igen forró topik az idei augusztus 20-ai tűzijáték kérdése, melyre brutális mennyiségű pénzt terveznek elkölteni. Habár a Magyar Turisztikai Ügynökség először nem volt hajlandó elárulni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az ünnepi puffogtatás, később aztán egy közleményben közölték, hogy bruttó 1,65 milliárd forintot költ az állam a tűzijátékokra, mely megegyezik a tavalyi összeggel.

A téma a közéleti ügyekben nem egyszer megszólaló Majkát is zavarja és egy Facebook posztban kelt ki a kormány ellen, szerinte a tűzijátékra fordított pénznek lenne jobb helye.

Ez létezik???? Tessék már legalább ezt a pénzt másra költeni!!! Kit érdekel 2022-ben egy tűzijáték? Nem 1923-ban vagyunk, ahol tátott szájjal nézünk az égre, mikor fellőnek egy színes rakétát..” – fakadt ki.

Ez létezik ???Tessék mar legalább ezt a pénzt másra költeni!!!Kit érdekel 2022ben egy tűzijáték? Nem 1923ban vagyunk ahol tátott szájjal nézünk az égre mikor fellőnek egy színes rakétát..

Posted by Majka on Monday, July 18, 2022